ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Προβιοτικό στέλεχος ανθρώπινης προέλευσης,

από μητρικό γάλα!

ADULT

GASTROENTEROLOGY

Probiotic strain of human origin,

breast milk!

BioGaia AB

Η BioGaia AB είναι μια σουηδική εταιρεία βιοτεχνολογίας και παγκόσμιος ηγέτης στα προβιοτικά, με εμπειρία και τεχνογνωσία για περισσότερα από 30 χρόνια και ισχυρό προφίλ καινοτομίας. Μέχρι σήμερα, η BioGaia AB έχει στην κατοχή της περισσότερα από 550 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες και φυσική παρουσία στην Ευρώπη, στις Η.Π.Α., στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Το όραμα τής είναι η βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, προσφέροντας προβιοτικά προϊόντα κλινικά τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους ανά ηλικιακή ομάδα και ανά διαταραχή. Μέχρι σήμερα (2/2020) η BioGaia AB έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 217 κλινικές μελέτες σε βρέφη, παιδιά και ενηλίκους και έχει αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προβιοτικών προϊόντων της σε διάφορες διαταραχές.

BioGaia Protectis®

BioGaia Protectis® Η σειρά προβιοτικών προϊόντων BioGaia Protectis περιέχει το πιο μελετημένο σε βρέφη και παιδιά προβιοτικό στέλεχος, το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στέλεχος γαλακτικών βακτηρίων Limosilactobacillus reuteri Protectis® (DSM 17938). Αυτό το εκτενώς μελετημένο προβιοτικό στέλεχος έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει και αντιμετωπίζει τις πιο συχνές και ενοχλητικές γαστρεντερικές διαταραχές στα βρέφη (βρεφικοί κολικοί, δυσκοιλιότητα και παλινδρόμηση), καθώς και τους κοιλιακούς πόνους σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Το BioGaia Protectis® έχει αποδειχθεί σε βρέφη και παιδιά ότι διατηρεί ένα υγιέστερο μικροβίωμα, μειώνει τον κίνδυνο λοιμώξεων και προσφέρει συνολικά καλύτερη ποιότητα ζωής. Επίσης, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά τα βρέφη και τα παιδιά με οξεία γαστρεντερίτιδα να μειώσουν τα σχετικά συμπτώματα και να αναρρώσουν ταχύτερα από τη διάρροια και τον έμετο.

BioGaia AB

BioGaia AB is a Swedish biotechnology company and world leader in probiotics with experience and expertise of over 30 years and strong innovation profile.To date, BioGaia AB has in its possession more than 550 patents, commercial presence in more than 100 countries and a natural presence in Europe, USA, China and Japan. BioGaia’s vision is peoples’ health improvement, by offering probiotic products clinically documented and proven for their safety and effectiveness by age group and by disorder”. Until now (2/2020) BioGaia AB has completed more than 217 clinical studies, in babies, children and adults and has proven the safety and efficacy of its probiotic products in several disorders.

BioGaia Protectis®

BioGaia Protectis® range of probiotic products contains the most studied – in infants and children – probiotic strain, the patented lactic acid bacterium strain Lactobacillus reuteri Protectis® (DSM 17938) This extensively studied probiotic strain has been proven to protect from and treat the most common and upsetting functional gastrointestinal disorders in infants (infant colic, constipation and regurgitation) and also the functional abdominal pain in preschool and school aged children. BioGaia Protectis®has been proven in infants and children, that it maintains a healthier microbiota, reduces the risk of infections and offers an overall better quality of life. It also supports the immune system and helps infants and children with acute gastroenteritis to reduce the associated symptoms and recover faster from diarrhea and vomiting.

55

Διπλώματα
ευρεσιτεχνίας

100

Παρουσίες
σε χώρες

51

Κλινικές
μελέτες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια, που βρίσκονται σε τρόφιμα ή συμπληρώματα. Ο ορισμός είναι «Ζωντανοί μικροοργανισμοί, οι οποίοι, όταν χορηγούνται σε επαρκείς ποσότητες, παρέχουν όφελος για την υγεία του ξενιστή».

«Τα θετικά αποτελέσματα πρέπει να σχετίζονται με το στέλεχος και δεν πρέπει να γενικεύονται για το είδος ή να αποδίδονται σε άλλα στελέχη»
(WHO/FAO, 2002)

Σημαντικό κριτήριο για να χαρακτηριστεί ως πραγματικό ένα προβιοτικό είναι ότι τα οφέλη για την υγεία θα πρέπει να έχουν αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές. Επιπλέον, ένα προβιοτικό προϊόν πρέπει να περιέχει το ίδιο βακτηριακό στέλεχος (ή τα ίδια βακτηριακά στελέχη) και την ίδια δόση που χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές.

«Όταν αναζητάμε ένα προβιοτικό προϊόν, αναζητάμε το στέλεχος. Εκεί βρίσκεται η αξία – εάν υπάρχει, με βάση μόνο κλινικά στοιχεία».

…εξελισσόμαστε, εστιάζουμε, απομονώνουμε, μελετάμε, αποδεικνύουμε, εξελισσόμαστε…

Οι σκύλοι είναι ζωντανά είδη.
Αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι
Το στέλεχος καθορίζει τα χαρακτηριστικά τους!.

Τα προβιοτικά είναι επίσης ζωντανά είδη. Το στέλεχος καθορίζει τα χαρακτηριστικά τους!

Τα BioGaia Protectis® και BioGaia Protectis + D3® ανήκουν σε μια οικογένεια προβιοτικών προϊόντων που περιέχουν το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στέλεχος γαλακτικών βακτηρίων L. reuteri Protectis® (DSM 17938).
Το >BioGaia Protectis® έχει μελετηθεί εκτενώς σε βρέφη και παιδιά και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και σημαντικά αποτελεσματικό στις ακόλουθες, πιο συχνές, παιδιατρικές γαστρεντερικές διαταραχές:

  • Κολικοί
  • Λειτουργική δυσκοιλιότητα
  • Παλινδρόμηση
  • Γαστρεντερίτιδα
  • Ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με αντιβιοτικά

Το BioGaia Protectis + D3®, επίσης, έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στα παρακάτω:

  • Ανοσία/προστασία από λοιμώξεις
  • Ανεπάρκεια βιταμίνης D

Παγκοσμίως 1η

30 χρόνια πρωτοπορίας στα προβιοτικά
Πρώτες προβιοτικές μασώμενες ταμπλέτες (2000)
Πρώτες προβιοτικές σταγόνες (2004)
Πρώτο 3 σε 1 προβιοτικό ORS (2009)

Είναι φυσικό

Αναπτύξαμε το 1ο προβιοτικό ανθρώπινης προέλευσης που απομονώθηκε σε ανθρώπινο μητρικό γάλα

Γεννιόμαστε με αυτό

Αναπτύξαμε ένα προβιοτικό, που αποτελεί φυσικό άποικο του γαστρεντερικού μας από τη γέννησή μας

Το πιο μελετημένο

Απομονώσαμε, αναπτύξαμε και αποδείξαμε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του πιο μελετημένου προβιοτικού στον κόσμο στα παιδιά

Πολλαπλή δράση

Το προβιοτικό με τον πιο μελετημένο μηχανισμό δράσης και αποδεδειγμένα εξαιρετική επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τον ξενιστή του

Αποικισμός

Το μοναδικό προβιοτικό με αποδεδειγμένη ικανότητα αποικισμού ολόκληρου του γαστρεντερικού σωλήνα. Σε συνδυασμό με τον πολλαπλό μηχανισμό δράσης του, προσφέρει λύση σε ποικίλες γαστρεντερικές διαταραχές

Κινητικότητα εντέρου

Το προβιοτικό που βελτιώνει την κινητικότητα του εντέρου, προάγοντας τη γαστρική κένωση και ρυθμίζοντας τη διέλευση από το λεπτό και το παχύ έντερο, ώστε να ευνοεί την πέψη και την αφόδευση

Σπλαγχνικό άλγος

Το μοναδικό προβιοτικό που αποδεδειγμένα παρεμβαίνει στη συνεχή επικοινωνία του εντεροεγκεφαλικού άξονα υπέρ του ξενιστή, μειώνοντας την αίσθηση του πόνου

Ανοσία

Το προβιοτικό που διασφαλίζει καλή και λειτουργική μικροχλωρίδα, σφιχτό βλεννογόνο και επαρκή ανοσολογική απόκριση, μέσω ενός φυσικού και κλινικά αποδεδειγμένου μηχανισμού δράσης.

Ενεργητική άμυνα

Το μοναδικό προβιοτικό που παράγει τον αποδεδειγμένα, φυσικό, ευρέος φάσματος αντιπαθογόνο παράγοντα ρεουτερίνη (reuterin)

Παθητική άμυνα

Το προβιοτικό που κάνει το επιθηλιακό τοίχωμα ισχυρότερο, πιο σφιχτό και αποδοτικότερο, εμποδίζοντας τις τοξίνες και τους παθογόνους μικροοργανισμούς να περάσουν μέσω του πεπτικού μας συστήματος στο σώμα μας και στην κυκλοφορία του αίματος

Ακόμα πιο ασφαλές

Το προβιοτικό που δεν μεταβιβάζει την ανθεκτικότητά του στα αντιβιοτικά, σε άλλα βακτήρια, αποτρέποντας ένα κρίσιμο παγκόσμιο πρόβλημα, την ανθεκτικότητά μας στα αντιβιοτικά

ΠΟΤΕ, ΠΩΣ & ΤΙ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ
BIOGAIA ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Lacteeze®

Το Lacteeze® περιέχει το ένζυμο λακτάση, το οποίο κατά τη χορήγησή του επιτρέπει σε βρέφη, παιδιά και ενηλίκους με δυσανεξία στη λακτόζη να πέψουν τα γαλακτοκομικά τρόφιμα, χωρίς να υποφέρουν από δυσάρεστα συμπτώματα, όπως φούσκωμα, μετεωρισμός, κοιλιακό άλγος και διάρροια.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το ένζυμο λακτάση παράγεται στο λεπτό έντερο. Σκοπός του είναι να διασπάσει τη λακτόζη (ένα είδος σακχάρου που βρίσκεται φυσιολογικά στο γάλα των περισσότερων θηλαστικών), ώστε να γίνει εύπεπτη. Εάν η παραγωγή λακτόζης στο λεπτό έντερο είναι ανεπαρκής ή απουσιάζει (πρόκειται για πολύ σπάνια διαταραχή), η πέψη διακόπτεται και η λακτόζη που λαμβάνεται μέσω των γευμάτων μετατρέπεται σε ένα άπεπτο σάκχαρο, που προκαλεί ποικίλες διαταραχές, όπως αυτές που περιγράφονται παραπάνω.

ΠΟΤΕ, ΠΩΣ & ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ;

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ