ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Πατενταρισμένο, φυσικό, λειτουργικό συστατικό,

από τη θάλασσα!

PeDIATRIC & ADULT

IMMUNITY

Patented, natural, functional

ingredient from the sea

Marinomed Biotech AG

Η Marinomed Biotech AG είναι Αυστριακή βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2006 ως spin-off εταιρεία του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με βάση τεχνολογικές πλατφόρμες που προστατεύονται με δίπλωματα ευρεσιτεχνίας. Η Marinomed έχει λάβει πολλαπλά ερευνητικά βραβεία κύρους για τις ερευνητικές και αναπτυξιακές της δραστηριότητες. Κατέχει 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.

iovir®

iovir® αντι-ιικά ιατροτεχνολογικά προϊόντα με τοπική δράση, αποτελούν το καινοτόμο και μοναδικό αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας που διεξήχθη «πάνω» σε μια πατενταρισμένη τεχνολογική πλατφόρμα. Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε αντι-ιική θεραπεία ευρέος φάσματος ή εμβολιασμός κατά των διάφορων ιικών στελεχών που μολύνουν την αναπνευστική οδό. Εάν καταφέρναμε να αποτρέψουμε την προσκόλληση των ιών στα υγιή κύτταρα, θα αποτρέπαμε αυτόματα την εξάπλωσή τους στον οργανισμό μας, καθώς και την πιθανότητα μετάδοσης σε άλλους. Η σειρά iovir® έχει μελετηθεί σε μεγάλες κλινικές δοκιμές σε παιδιά και ενηλίκους και έχει αποδειχθεί ασφαλής και αποτελεσματική για την πρόληψη και την υποστηρικτική θεραπεία των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Δεν περιέχει συντηρητικά, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες, δεν προκαλεί εθισμό, είναι ασφαλής για μακροχρόνια χρήση, δεν ενέχει κίνδυνο υπερδοσολογίας και είναι η μόνη σειρά κατάλληλη για βρέφη από τoν 1o χρόνο.

8

Διπλώματα
ευρεσιτεχνίας

40

Παρουσίες
σε χώρες

11

Κλινικές
μελέτες

ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ

Σχεδιασμένη «πάνω» στην πατενταρισμένη τεχνολογική πλατφόρμα της Marinomed®,
η οποία στοχεύει σε περισσότερους από 200 ιούς του αναπνευστικού συστήματος, η σειρά
iovir​®
έχει τη μοναδική ικανότητα να παγιδεύει τους ιούς και να τους εμποδίζει
να αλληλεπιδρούν με υγιή κύτταρα και να εξαπλώνονται

Κάθε αναπνευστικός ιός διαθέτει ένα διαφορετικό «κλειδί» (ακίδες), για να «ξεκλειδώνει» και να προσκολλάται στους υποδοχείς των υγιών κυττάρων.

…παγιδεύοντας τον ιό στο σύνολό του, εμποδίζονται όλοι οι ιοί αδιακρίτως να προσκολληθούν και να μολύνουν υγιή κύτταρα…

Η σειρά τοπικών αντι-ιικών προϊόντων iovir® αποτελείται από μια «οικογένεια» σπρέι για τον λαιμό και τη μύτη, που περιέχουν την πατενταρισμένη λειτουργική φυσική ουσία Carragelose® καθώς και έναν συνδυασμό Carragelose® και κάππα-καραγενάνης ανάλογα με το προϊόν.

Το iovir® έχει μελετηθεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για παιδιά από το 1ο έτος της ζωής τους και για ενηλίκους για τις ακόλουθες ενδείξεις:

  • Προστασία από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού
  • Υποστηρικτική θεραπεία των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού
  • Ανακούφιση από τα συμπτώματα των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού (πονόλαιμος, ρινική καταρροή κ.λπ.).
  • Διαρκής ενυδάτωση του στοματικού/φαρυγγικού και ρινικού βλεννογόνου κ.λπ.
  • Φυσική ρινική αποσυμφόρηση.

Παγκόσμια 1η

Η εξειδίκευση και η εστίαση στην ανοσολογία οδήγησαν στην 1η τοπική αντιική, ευρέος φάσματος και πατενταρισμένη σειρά προϊόντων με κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε παιδιά >1 έτους και ενηλίκους

Είναι φυσικό

Η φύση μάς δίνει τη λύση και την ανακαλύψαμε στα κόκκινα θαλάσσια φύκια. Ένα φυσικό συστατικό, με την ικανότητα να παγιδεύει κυριολεκτικά τους ιούς αδιακρίτως.

Είναι αποδεδειγμένο

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα έχουν αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές μεγάλης κλίμακας σε παιδιά από 1 έτους και σε ενηλίκους.

Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη και γαλουχία; Μια ευαίσθητη περίοδος για τις γυναίκες, καθώς η ανάγκη προστασίας από τις λοιμώξεις είναι ζωτικής σημασίας. Η χρήση του προϊόντος είναι ασφαλής και ταυτόχρονα σημαντική για την υγεία τους!

Μηχανική δράση

Δεν περιέχει φαρμακευτικά συστατικά. Ιατροτεχνολογικό προϊόν με υψηλό προφίλ ασφάλειας, που υποστηρίζεται από τον μηχανικό τρόπο δράσης του.

Είναι ασφαλές

Περαιτέρω ασφάλεια με τη χρήση εξελιγμένης συσκευασίας, η οποία εμπεριέχει ένα σκεύασμα χωρίς συντηρητικά, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται τη στειρότητα κατά τη χρήση!

Όσο το δυνατόν πιο ασφαλές

Απορρόφηση από το σώμα είναι απίθανο να συμβεί. Παρέχει τα οφέλη και μετά φεύγει, φυσικά!

Τετραπλή δράση

Το μοναδικό τοπικό, ευρέος φάσματος, αντιικό σπρέι, με τετραπλή μηχανική δράση, που προσφέρει πρόληψη, θεραπεία, ανακούφιση από τα συμπτώματα και επανυδάτωση ταυτόχρονα.

ΠΟΤΕ, ΠΩΣ & ΤΙ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ
IOVIR ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ