ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ένας μοναδικός & έξυπνος συνδυασμός

με πατενταρισμένο, φυσικό, λειτουργικό συστατικό!

ADULT

GASTROENTEROLOGY

Probiotic strain of human origin,

breast milk!

Pleuran s.r.o

Η Pleuran s.r.o (θυγατρική εταιρεία Imunoglukan Ltd.), παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα β-γλυκάνης για περισσότερα από 25 χρόνια, ήταν η πρώτη που απομόνωσε από το γνωστό βρώσιμο μανιτάρι Pleurotus ostreatus τη β-γλυκάνη, ένα πολυσακχαριδικό πολυμερές γλυκόζης με δομή που το διαφοροποιεί από τις β-γλυκάνες των βακτηρίων, των δημητριακών και της μούχλας. Η εκτεταμένη τεχνογνωσία της Pleuran οδήγησε στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία εξαγωγής του φυσικού λειτουργικού συστατικού Pleuran (IMG®) από το γνωστό και βρώσιμο Pleurotus οstreatus. Το Imunoglukan P4H® έχει μελετηθεί σε 65 κλινικές δοκιμές σε περισσότερες από 10 χώρες μέχρι σήμερα και οι ιδιότητές του το φέρνουν στην κορυφή της λίστας, καθώς είναι ο πιο μελετημένος φυσικός ανοσορρυθμιστής στα παιδιά, με μοναδικές, ασφαλείς, αποδεδειγμένες ιδιότητες και προφίλ δράσης.

Imunoglukan P4H®

Τα τελευταία χρόνια, πολλές ουσίες που βρίσκονται στη φύση ή στον ανθρώπινο οργανισμό έχουν μελετηθεί ως δυνητικά φυσικοί ανοσοτροποποιητές, όπως βότανα (φυτοθεραπεία), πεπτίδια και πρωτεΐνες

(ανοσοσφαιρίνες, εκχυλίσματα θύμου αδένα κ.λπ.), βιολογικά ενεργοί πολυσακχαρίτες (BAP) – γλυκάνες, χιτίνη, πολυμερή μανόζης κ.λπ. Ιδιαίτερη θέση στους φυσικούς ανοσορρυθμιστές έχουν οι β-γλυκάνες, που περιέχονται σε φυτά ή αποτελούνται από μύκητες και ζύμες. Η β-γλυκάνη είναι ένας πολυσακχαρίτης – ένα πολυμερές της γλυκόζης με δομή που τη διαφοροποιεί από τις β-γλυκάνες των βακτηρίων, των δημητριακών και της μούχλας. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Imunoglukan P4H® έχει μελετηθεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί ότι είναι μια β-γλυκάνη με μοναδικές ιδιότητες.

Pleuran s.r.o

Pleuran s.r.o (daughter company Imunoglukan Ltd.) world leader in β-glucan research for more than 25 years, has been the first to isolate from the well-known edible mushroom Pleurotus ostreatus β-glucan, a polysaccharide – glucose polymer with a structure that differentiates it from β-glucans of bacteria, cereals and mold. Pleuran’s-extensive knowhow has resulted the patented technology of extracting the natural functional ingredient Pleuran (Imunoglukan®) from the well known and edible Pleurotus Ostreatus. Imunoglukan® has been studied in 65 clinical trials in more than 10 countries to date and its properties bring it on top of the list by being the most studied natural imunomodulator in children with unique, safe, proven properties and profile of action.

Imunoglukan P4H®

In recent years many substances found in nature or in the human body have been studied as potentially natural immunomodulators, such as hebs (phytotherapy), peptides and proteins

(immunoglobulins,  thymus gland extracts etc.), Biologically-Active-Polysaccharides (BAPs) – glucans, chitin, manonose polymers etc. A special place in natural immunomodulators, do have β-glucans contained in plants or composed of fungi and yeasts. β-glucan, a polysaccharide – a polymer of glucose with a structure that differentiates it from the β-glucans of bacteria, cereals and mold. Patented Imunoglukan® has been extensively studied and has been proven to be a β-glucan with unique properties.

35

Παρουσίες
σε χώρες

65

Κλινικές
μελέτες

ΝΑ ΕΝΙΣΧYΣΕΙ Ή ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΛΗΜΜΑ

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ένας έξυπνος, εξαιρετικά εξελιγμένος και περίπλοκος αμυντικός μηχανισμός, που περιλαμβάνει διάφορες διεργασίες έναντι προκλητικών παραγόντων της ανοσολογικής άμυνας, όπως οι ιοί, τα βακτήρια, τα αλλεργιογόνα κ.λπ.

Imunoglukan P4H®

έχει μια μοναδική φυσική και κλινικά αποδεδειγμένη ικανότητα να ρυθμίζει τους μειωμένους και καταπιεσμένους αμυντικούς ανοσοποιητικούς μηχανισμούς, να εναρμονίζει τη συνεργασία μεταξύ των διάφορων συστατικών του ανοσοποιητικού συστήματος, να βελτιστοποιεί το δίκτυο των κυτοκινών και άλλων σηματοδοτικών μορίων, να διαμορφώνει τη φλεγμονή και να μετριάζει τις αρνητικές συνέπειές της.

Καθημερινά το
αμυντικό σύστημα του οργανισμού μας
–το ανοσοποιητικό σύστημα–
δέχεται προκλήσεις από
εξωτερικούς και
εσωτερικούς παράγοντες…

…η καλή ρύθμιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι ο βασικός παράγοντας για τη διατήρηση της λειτουργίας του σε βέλτιστα επίπεδα…

Οι φυσικές β-γλυκάνες περιέχονται σε
φυτά (δημητριακά) ή αποτελούνται
από βακτήρια, μύκητες και μούχλα.
Κάθε προέλευση προσφέρει μια
β-γλυκάνη με διαφορετική δομή.

Η προέλευση είναι ο βασικός παράγοντας για
τον καθορισμό της δομήςκαι της
ανοσοτροποποιητικής επίδρασης!

Η σειρά προϊόντων Imunoglukan P4H® περιλαμβάνει ένα σιρόπι για παιδιά 3+ ετών και για ενηλίκους που προτιμούν τα σκευάσματα σε υγρή μορφή και κάψουλες για παιδιά 7+ ετών και για ενηλίκους. Και τα δύο περιέχουν το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λειτουργικό φυσικό συστατικό Imunoglukan P4H® και βιταμίνη C, παρέχοντας μια μοναδική συνεργιστική δράση.

Το Imunoglukan P4H® έχει μελετηθεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε παιδιά από το 3ο έτος της ζωής και σε ενηλίκους για τις ακόλουθες ενδείξεις:

  • Κλινικά αποδεδειγμένη ανοσοτροποποιητική δράση και πρόληψη των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος.
  • Κλινικά αποδεδειγμένη ανοσοτροποποιητική δράση και πρόληψη των υποτροπιάζουσων αναπνευστικών λοιμώξεων
  • Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των λοιμώξεων του κατώτερου αναπνευστικού
  • Κλινικά μελετημένο στις αντιαλλεργικές ιδιότητες και στις αναπνευστικές λοιμώξεις που σχετίζονται με την αλλεργία.
  • Κλινικά μελετημένο σε ευκαιριακές λοιμώξεις που σχετίζονται με τη νόσο του Crohn.
  • Κλινικά μελετημένο στην πρόληψη των παροξύνσεων της ΧΑΠ.
  • Κλινικά μελετημένο για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος σε αθλητές μετά από έντονη άσκηση.

Παγκόσμια 1η

Η εξειδίκευση και η εστίαση στην ανοσολογία οδήγησαν στην 1η και πιο μελετημένη β-γλουκάνη στα παιδιά.

Είναι φυσικό

Ανακαλύψαμε και απομονώσαμε τη φυσική β-γλoυκάνη από το βρώσιμο Pleurotus οstreatus, ένα φυσικό λειτουργικό συστατικό με μοναδικές ιδιότητες για το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ρυθμίζει

Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα είναι ευάλωτο σε απειλές, ενώ το αντίθετο σχετίζεται με χρόνιες φλεγμονές, αλλεργίες κλπ.
Το Imunoglukan P4H® ρυθμίζει και φέρνει σε ισορροπία τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.

Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Αναπτύσσει τη μνήμη τόσο της προσαρμοστικής όσο και της έμφυτης ανοσολογικής απόκρισης.

Δεν απορροφάται

Το Imunoglukan P4H® δεν απορροφάται από τον οργανισμό, καθιστώντας τη χρήση του ακόμα πιο ασφαλή για τα παιδιά, καθώς και για τους ενηλίκους.

Ενεργώντας μηχανικά

Το Imunoglukan P4H® συνδέεται με συγκεκριμένους υποδοχείς στο έντερο, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ανοσολογική λειτουργία. Αυτή η συμπεριφορά προκαλεί μια μηχανική αντίδραση, που δεν σχετίζεται καθόλου με τη συστημική δράση.

Δρα συνεργιστικά

Η πρόσληψη βιταμίνης C είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της φαγοκυττάρωσης, ωστόσο η βιταμίνη C από μόνη της δεν μπορεί να εκκινήσει τη διαδικασία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δράσης του Imunoglukan®.

Πολλαπλά μελετημένο

Το Imunoglukan P4H® έχει μελετηθεί εκτενώς σε περιπτώσεις όπου το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αδύναμο ή υπερδιεγερμένο. Έχει μελετηθεί σε υποτροπιάζουσες λοιμώξεις του αναπνευστικού, σε λοιμώξεις του άνω και κάτω αναπνευστικού, σε αλλεργική ρινίτιδα, νόσο του Crohn, ΧΑΠ κ.λπ.

ΠΟΤΕ, ΠΩΣ & ΤΙ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ
IMUNOGLUKAN ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ