ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το μόνο βρεφικό γάλα που προέρχεται από γάλα,

όχι αναμεμειγμένα συστατικά!

PEDIATRIC

NUTRITION

The only infant milk coming from milk!

Not mixed ingredients

Dairy Goat Co-operative Ltd.

Η Dairy Goat Co-operative (DGC) Ltd. στη Νέα Ζηλανδία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο βρεφικό γάλα από κατσικίσιο γάλα. Η DGC είναι ο «εμπνευστής» του βρεφικού γάλακτος από κατσικίσιο γάλα (1988). Κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ετών, η DGC εξασφάλισε μια συνεχή εξέλιξη και κατάφερε να αναπτύξει ένα εξαιρετικά εξελιγμένο μοντέλο τεχνογνωσίας γύρω από το βρεφικό γάλα με βάση το κατσικίσιο γάλα, το οποίο οδήγησε στην αλλαγή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα βρεφικά γάλατα το 2012. Η DGC είναι ένας απόλυτα ολοκληρωμένος και εξειδικευμένος συνεταιρισμός, όπου κάθε βήμα στην παραγωγή βρεφικού γάλακτος, από την εκτροφή και το άρμεγμα μέχρι το βρεφικό γάλα στο κουτί, υλοποιείται, ελέγχεται και ολοκληρώνεται εξολοκλήρου από την DGC.

Capricare®

Η σειρά βρεφικών γαλάτων Capricare® βασίζεται στο πλήρες κατσικίσιο γάλα. Το κατσικίσιο γάλα αποτελεί την ιδανική βάση για το βρεφικό γάλα. Υπάρχουν διάφοροι σημαντικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο εξάγεται το γάλα από τον αδένα του κατσικίσιου γάλακτος είναι ο ίδιος με αυτόν του ανθρώπου, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο στο γάλα μέρος της κυτταρικής μεμβράνης του αδένα και του κυτταροπλάσματος, τη λεγόμενη πολύτιμη «μεμβράνη λιποσφαιρίων του γάλακτος». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πλήρες κατσικίσιο γάλα να είναι φυσικά πλούσιο σε βιοενεργά θρεπτικά στοιχεία, όπως προβιοτικοί ολιγοσακχαρίτες, νουκλεοτίδια κ.λπ., τα οποία συμβάλλουν στις μοναδικές λειτουργικές του ιδιότητες για το μωρό. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι η πρωτεΐνη του κατσικίσιου γάλακτος έχει χαμηλή αντιγονικότητα και είναι πιο εύπεπτο. Η μοναδική τεχνογνωσία, η υπερσύγχρονη, μοναδική και ήπια μέθοδος παραγωγής της DGC καταφέρνουν να διατηρήσουν όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος στο Capricare®.

32

Παρουσίες
σε χώρες

4

Κλινικές
μελέτες

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ

Το κατσικίσιο γάλα είναι από τη φύση του το ιδανικό γάλα προέλευσης για την παραγωγή βρεφικού γάλακτος. Είναι φυσικά πλούσιο σε βιοδραστικά θρεπτικά στοιχεία (δεν χρειάζεται η προσθήκη εξωτερικών συνθετικών υποκατάστατων), σημαντικά πιο εύπεπτο και με χαμηλότερο προφίλ αντιγονικότητας σε σύγκριση με το αγελαδινό.

ΓΙΑΤΙ CAPRICARE®

Το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ κατσικίσιο βρεφικό γάλα! Η εξειδίκευση και η εμπειρία της DGC μαζί με την ιδιαίτερα ήπια μέθοδο παραγωγής διασφαλίζουν όλα τα οφέλη του κατσικίσιου γάλακτος, οδηγώντας σε ένα βρεφικό γάλα που παρασκευάζεται από πλήρες κατσικίσιο γάλα και όχι από μείγμα συστατικών που αποτελεί τη συνήθη πρακτική. Αυτή η θεμελιώδης διαφορά προσφέρει τα μέγιστα οφέλη και την καλύτερη λειτουργικότητα στο μωρό!

«Αν θες κάτι να γίνει τέλεια, κάντο μόνος σου»

…κάνοντας τα πάντα
μόνοι μας, δεν
εγγυόμαστε τίποτα
λιγότερο από το καλύτερο!

“If you want something to be perfectly done, do it yourself”

…doing everything by ourselves we can guarantee not less than the best!

Εναλλακτική και πιο φυσική διαδικασία!

  • Ελάχιστη επεξεργασία
  • Βελτιστοποιημένη περιεκτικότητα πρωτεϊνών
  • Διατηρεί τη μεμβράνη λιποσφαιρίων του κατσικίσιου γάλακτος
  • Παρασκευάζεται από πλήρες κατσικίσιο γάλα, συμπληρωμένο με λακτόζη, μέταλλα, βασικές βιταμίνες και φυτικά έλαια
  • Χωρίς προσθήκη πρωτεϊνών ορού γάλακτος
  • Χωρίς φοινικέλαιο

Η σειρά βρεφικών γαλάτων Capricare® βασίζεται στο πλήρες κατσικίσιο γάλα και προέρχεται από την DGC, τον παγκόσμιο ηγέτη στο βρεφικό γάλα από κατσικίσιο γάλα.

Τα Capricare® παίρνουν την τελική τους μορφή στις υπερσύγχρονες και τις πιο εξελιγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής στον κόσμο, βρεφικού γάλακτος από κατσικίσιο γάλα, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από την αρχή αποκλειστικά και μόνο για την παραγωγή βρεφικού γάλακτος από πλήρες κατσικίσιο γάλα.

Το Capricare® αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να συμπληρώσει τον μητρικό θηλασμό, όταν το μητρικό γάλα δεν επαρκεί ή για να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν ο μητρικός θηλασμός δεν είναι εφικτός. Η μοναδική του σύνθεση του επιτρέπει να είναι καλά ανεκτό από όλα τα μωρά και να αποφεύγονται ή να μειώνονται τα περιστατικά κολικών, δυσκοιλιότητας και παλινδρόμησης, τα οποία αποτελούν τις πιο συχνές γαστρεντερικές διαταραχές στη βρεφική ηλικία.

Παγκοσμίως 1η

Πριν από 30 χρόνια κάναμε το όραμά μας πραγματικότητα και αναπτύξαμε την το 1ο βρεφικό γάλα από πλήρες κατσικίσιο γάλα στον κόσμο…το Πρωτότυπο!

Η πιο «πράσινη» χώρα

… και παρήχθη –και εξακολουθεί να παράγεται– στην πιο «πράσινη» χώρα του κόσμου, η οποία ανακαλύφθηκε τελευταία, επειδή είναι τόσο μακριά και απομονωμένη από κάθε άλλη χώρα…

Από πλήρες κατσικίσιο γάλα

…και παρήχθη και εξακολουθεί να παράγεται με βάση το φρέσκο πλήρες κατσικίσιο γάλα από το 1988

Από τους αγρότες μας
…και τη γη τους, που ασχολούνται αποκλειστικά με την εκτροφή και το άρμεγμα των αιγών τους, για να προσφέρουν το γάλα τους μόνο για την παραγωγή βρεφικού γάλακτος, του Capricare…

Από τις κατσίκες μας

Μια ράτσα αιγών που επιλέγονται για την υψηλότερη ποιότητα του γάλακτός τους, φυσικά «γεννημένες » αποκλειστικά για άρμεγμα

Η κορυφαία μονάδα παραγωγής

Παράγεται στις εγκαταστάσεις μας, στην πιο εξελιγμένη και αποκλειστικά εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής στον κόσμο για την αποκλειστική παραγωγή βρεφικού γάλακτος από κατσικίσιο γάλα! …και με βάση μόνο το πλήρες κατσικίσιο γάλα!

Το καλύτερο προϊόν

Διενεργώντας, παρακολουθώντας και ελέγχοντας όλα τα στάδια ποιότητας, από την καλλιέργεια και εκτροφή, μέχρι την παραγωγή και την εγκυτίωση, είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να παράγουμε το πιο φυσικό βρεφικό γάλα που μπορεί ποτέ να γίνει!

Με πλήρεις ιδιότητες

Χρησιμοποιoύμε πλήρες κατσικίσιο γάλα, ώστε να διατηρούνται οι μοναδικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος, η πεπτικότητα, η βιοδιαθεσιμότητα των φυσικών πρεβιοτικών ολιγοσακχαριτών, των νουκλεοτιδίων, των αμινοξέων κ.λπ.

Με φυσική, Μεμβράνη Λιποσφαιρίων Γάλακτος

Περιέχει φυσικά την πιο επιθυμητή και θρεπτική «Μεμβράνη Λιποσφαιρίων Γάλακτος», μια μοναδική πηγή ευεργετικών θρεπτικών συστατικών που περιέχονται και στο μητρικό γάλα!

Το πιο μελετημένο

Το πιο μελετημένο βρεφικό γάλα από κατσικίσιο γάλα και το μοναδικό βρεφικό γάλα από κατσικίσιο γάλα που αξιολογήθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA)

Ο Ηγέτης

Το κατσικίσιο βρεφικό γάλα αναφοράς, το οποίο, βάσει των κλινικών του δεδομένων και της αξιολόγησής τους από τον EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων), άλλαξε την οδηγία της ΕΕ για τα βρεφικά γάλατα (2012)

Το ένα και μοναδικό

Αναπτύξαμε το 1ο, το πιο φυσικό, το πιο κλινικά μελετημένο και το μόνο κλινικά αξιολογημένο βρεφικό γάλα με βάση το πλήρες κατσικίσιο γάλα στον κόσμο…το Πρωτότυπο βρεφικό κατσικίσιο γάλα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ Η
DGC ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ
DGC ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ